Γκουαρντιόλα: «Ήθελα να μπορούσα να μιλήσω για τον Χάαλαντ αλλά δεν μ' αφήνουν Σίτι και Ντόρτμουντ!»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ερωτηθείς για την φημολογία της συμφωνίας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Έρλινγκ Χάαλαντ ουσιαστικά την παραδέχθηκε λέγοντας ότι θα ήθελε να μιλήσει για τον παίκτη αλλά δεν τον αφήνουν τα νομικά επιτελεία των δύο ομάδων!

Γκουαρντιόλα: «Ήθελα να μπορούσα να μιλήσω για τον Χάαλαντ αλλά δεν μ' αφήνουν Σίτι και Ντόρτμουντ!»

Μόνο τα ...συμβόλαια δεν έδειξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για να επιβεβαιώσει την μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου (ενόψει του αγώνα με την Γουλβς, στο «Μολινό», για την Premier League) για τις πληροφορίες περί επίτευξης συμφωνίας των δύο ομάδων και ουσιαστικά την παραδέχθηκε αφού σημείωσε ότι θα ήθελε να μιλήσει για τον Νορβηγό διεθνή επιθετικό, αλλά δεν του το επιτρέπουν τα νομικά επιτελεία της Αγγλικής και της Γερμανικής ομάδας μέχρι να ολοκληρώσουν τα συμβόλαια!

«Θα μου άρεσε να μιλήσω για τον Χάαλαντ, αλλά οι δύο ομάδες (Μάντσετσερ Σίτι και Ντόρτμουντ) δεν με αφήνουν να πω τίποτα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι νομικές υποθέσεις. Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε γι' αυτό δεν είναι επειδή δεν θέλω να μιλήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Σκανδιναβό ο Ίβηρας μάνατζερ.