Μπάγερν: Πρώτη προτεραιότητα το καλοκαίρι ο Μανέ!

Η Μπάγερν έθεσε ως πρώτο στόχο της για το καλοκαίρι την απόκτηση του Σαντιό Μανέ, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την Λίβερπουλ!

Μπάγερν: Πρώτη προτεραιότητα το καλοκαίρι ο Μανέ!

Η Μπάγερν θέλει να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Σαντιό Μανέ από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι όπως μεταδίδουν Γερμανικά ρεπορτάζ την Δευτέρα (9/5)!

Συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ της Μπάγερν στο Sky Sports, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ανέφερε πως ο Σενεγαλέζος κυνηγός αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα των «Βαυαρών» για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Την ίδια ώρα, λέγεται πως η Μπάγερν έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του παίκτη, καθώς το συμβόλαιο του τελευταίου με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το 2023 και δεν έχει ανανεώσει.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Μανέ είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι οι φιναλίστ του Champions League έχουν εστιάσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Μο Σαλάχ και όχι στο δικό του.

Η Μπάγερν δεν έχει έρθει σε επαφή με την Λίβερπουλ για την ώρα, όμως τις τελευταίες ώρες έχει αναδυθεί ένα «τραβηγμένο» σενάριο το οποίο θέλει τον Γκνάμπρι να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο προκειμένου να γίνει η μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως Σαντιό Μανέ και Σερζ Γκνάμπρι εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ.