Ντόρτμουντ: Φαβορί για τη θέση του Χάαλαντ ο Αλέ

Τον παίκτη που θα καλύψει το μεγάλο κενό του Έρλινγκ Χάαλαντ ψάχνουν οι Γερμανοί την ώρα που η αποχώρηση του Νορβηγού μοιάζει σίγουρη. 

Ντόρτμουντ: Φαβορί για τη θέση του Χάαλαντ ο Αλέ

Σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ, με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη Γερμανία να έχουν φέρει τον Νορβηγό φορ πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Σίτι,.

Οι Βεστφαλοί έχουν ήδη... κινήσει τα νήματα για να βρουν τον αντικαταστάτη του, με Μέσα στη Γερμανία να αναφέρουν πως πρώτο όνομα στη μεταγραφική τους λίστα είναι αυτό του Σεμπαστιάν Αλέ. Μάλιστα οι άνθρωποι της Μπορούσια είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του και το 2019, όταν ο Αλέ αγωνιζόταν στην Bundesliga με τη φανέλα της Άιντραχτ.



O επιθετικός με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίζεται στον Άγιαξ και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, έχοντας σκοράρει 33 φορές σε 41 εμφανίσεις!


Επιπλέον, στη λίστα της Γερμανικής ομάδας βρίσκονται και αρκετοί νεαροί επιθετικοί όπως οι Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας), Εκίτικε (Ρεμς) και Σέσκο (Σάλτσμπουργκ), ενώ έχει ήδη «κλείσει» τον Αντεγιέμι.