Αίσθηση στην Ολλανδία με δηλώσεις του Σάμαρη

Ο Ανδρέας Σάμαρης προκάλεσε αίσθηση στην Ολλανδία με τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι της Φορτούνα Σιτάρντ με την Τβέντε.

Αίσθηση στην Ολλανδία με δηλώσεις του Σάμαρη

Η Φορτούνα Σιτάρντ νίκησε εκτός έδρας την Τβέντε με σκορ 2-1, όμως, αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο πρώην άσος της Μπενφίκα διαφώνησε με τον τρόπο που η ομάδα του πήρε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Μιλώντας στην κάμερα του ESPN είπε: «Ήταν ένα έντονο παιχνίδι. Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι δεν είμαι περήφανος για τον τρόπο που η ομάδα μας ήθελε και πήρε αποτέλεσμα εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας μέσος.

Ο Ανδρέας Σάμαρης αναφέρθηκε επί της ουσίας στις καθυστερήσεις που έκανε η ομάδα, ενώ τα ολλανδικά ΜΜΕ στα ρεπορτάζ τους στάθηκαν σε ψεύτικους τραυματισμούς με τους οποίους η Φορτούνα προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, ενώ προκάλεσαν την έκρηξη των οπαδών της Τβέντε. Οι φίλοι των γηπεδούχων, μάλιστα σε ένα σημείο του αγώνα πέταξαν και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Σάμαρης αποθέωσε τους οπαδούς της Τβέντε για την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει. «Νομίζω ότι οι φίλοι της Τβέντε δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Ήταν η καλύτερη που έχω ζήσει στην Ολλανδία, από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Ήμασταν ένα γκρουπ 20 ποδοσφαιριστών που ήμασταν σε αποστολή. Δώσαμε, μεταφορικά, τη ζωή μας στο ματς, καθώς παλεύουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό.

Παίξαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που είναι σε εξαιρετική φόρμα. Νομίζω ότι η νοοτροπία μας μάς έδωσε το αποτέλεσμα σήμερα», ανέφερε ο Σάμαρης.