Μαρσέιγ: Τέλος η σεζόν για τον Παγιέ - «Μεγάλη απογοήτευση»

Χωρίς τον Ντιμιτρί Παγιέ θα δώσει τα εναπομείναντα παιγνίδια της στην Ligue 1 η Μαρσέιγ καθώς ο αρχηγός της υπέστη θλάση. 

Μαρσέιγ: Τέλος η σεζόν για τον Παγιέ - «Μεγάλη απογοήτευση»

Η Μαρσέιγ δίνει «μάχη» για να εξασφαλίσει την επιστροφή της στο Champions League και έχει ακόμη τέσσερα ματς στην Ligue 1 για να το πετύχει.

Εντούτοις, στην προσπάθεια αυτή θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Ντιμιτρί Παγιέ καθώς ο Γάλλος κυνηγός υπέστη βαριά θλάση στον δεύτερο ημιτελικό του Conference League με την Φέγενορντ.

Ο Παγιέ, ο οποίος έχει πετύχει φέτος 16 τέρματα και έχει μοιράσει 13 ασίστ εξέφρασε την απογοήτευσή του μέσω ανάρτησης στο Instagram:

«Για μια ακόμη φορά δεν θα μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο, να παίζω ποδόσφαιρο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ ξανά αυτή τη σεζόν.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη, ο πόνος είναι δυνατός, αλλά έχω ανθρώπους γύρω μου και τα μηνύματά σας μου δίνουν δύναμη για να κοιτάξω μπροστά. Το πιο δύσκολο είναι πως δεν θα μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου σε αυτό το τελευταίο σπριντ.

Θα είμαι όμως δίπλα τους στην προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας. Νιώθω τυχερός που παίζω σε αυτή την ομάδα, σε αυτό το στάδιο και ζω σε αυτή την πόλη».