Τεσσάρα με γκολ του Γιακουμάκη η Σέλτικ και της μένει η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου (vid)!

O Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε το 4ο γκολ της Σέλτικ (του Άγγελου Ποστέκογλου) στο 4-1 επί της Χαρτς που φέρνει τους «Καθολικούς» να τους μένει η μαθηματική εξασφάλιση της κατάκτησης του πρωταθληματος Σκωτίας!

Τεσσάρα με γκολ του Γιακουμάκη η Σέλτικ και της μένει η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου (vid)!

Έτοιμη να πανηγυρίσει τον 52ο τίτλο πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας ότι η περσινή κατάκτηση της Ρέιντζερς ήταν ...παρένθεση, στην κυριαρχία της, στο Σκωτσέζικο ποδόσφαιρο (σ. είχαν προηγηθεί 9 δικοί της τίτλοι) τα τελευταία χρόνια είναι η Σέλτικ.

Οι «Κέλτες» επικράτησαν 4-1 της Χαρτς στο «Σέλτικ Παρκ» και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο της Σκωτίας, με τον Γιακουμάκη να σκοράρει το τέταρτο γκολ στο 90ο λεπτό.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου είναι στην κορυφή με 89 πόντους στο +9 από την Ρέιντζερς, η οποία έχει μπροστά της τρεις αγωνιστικές. Ωστόσο, η διαφορά τερμάτων είναι μεγάλη και υπέρ της Σέλτικ (+22).

Στο ματς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό (Σιμς).

Ωστόσο, στη συνέχεια οι «τριφυλλοφόροι» ξέσπασαν. Πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους είχαν κάνει την ανατροπή με τον Μέντα στο 30' και τον Φουρουχάσι στο 37΄.

Στο 69ο λεπτό ο Ο'Ράιλι έκανε το 3-1. Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέρασε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό στη θέση του Φουρουχάσι.

Ο Έλληνας στράικερ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 90ο λεπτό, έπειτα από απομακρύνσεις στην άμυνα της ομάδας του Εδιμβούργου.