Ράνγκνικ: «Η διοίκηση φρέναρε τις μεταγραφές παρότι υπήρχαν οι Βλάχοβιτς, Ντίας κι Άλβαρες!»

Ο Ραλφ Ράγκνικ επέρριψε ευθύνες στους διοικούντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για απροθυμία ενίσχυσης της ομάδας παρότι υπήρχαν διαθέσιμοι τον περασμένο Γενάρη οι Βλάχοβιτς, Ντίας κι Άλβαρες

Ράνγκνικ: «Η διοίκηση φρέναρε τις μεταγραφές παρότι υπήρχαν οι Βλάχοβιτς, Ντίας κι Άλβαρες!»

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μετρά τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν ότι τον υπηρεσιακό Γερμανό μάνατζερ θ' αντικαταστήσει ο Έρικ Τεν Χαγκ την επόμενη σεζόν κι εκείνος κατά το κοινώς λεγόμενο τους... έδωσε ότι άφησαν την ομάδα «γυμνή» μεταγραφικά τον περασμένο Γενάρη!

Ο νέος εκλέκτορας της εθνικής Αυστρίας αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου (ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα της Premier League με την Μπράιτον) πως του απάντησαν αρνητικά στο ενδεχόμενο απόκτησης παικτών, σε μία περίοδο που υπήρχαν στην αγορά ποιοτικοί παίκτες για την γραμμή κρούσης, όπως οι Ντίας, Άλβαρες και Βλάχοβιτς.

«Ζήτησα παίκτη με οποιαδήποτε μορφή, είτε με δανεισμό, είτε με αγορά και εξέλαβα αρνητικά απάντηση. Μου είπαν ότι δεν υπήρχε παίκτης να μας προσφέρει ουσιαστικά κάτι στην ομάδα.

Όμως, ανάμεσα στις πιθανές επιλογές, υπήρχε ο Ντίας που τώρα είναι στη Λίβερπουλ, ο Αλβάρες που έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Σίτι για το καλοκαίρι και ο Βλάχοβιτς που τότε ήταν στην Φιορεντίνα και πλέον στην Γιουβέντους», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Tεύτονας που «χρέωσε» στη διοίκηση τη μη ενίσχυση της Γιουνάιτεντ με παίκτες πρώτης γραμμής που θα την ανέβαζαν επίπεδο και θα της επέτρεπαν να είναι σε καλύτερη θέση από το -5 από την 4αδα του Champions League

Kι όλα αυτά παρότι ο 63χρονος θα συνεχίσει σε ρόλο συμβούλου στην Αγγλική ομάδα την επόμενη σεζόν...