Ερυθρός Αστέρας: Επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Ραντζέλοβιτς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό για δανεισμό του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ερυθρός Αστέρας: Επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι ο διακαής πόθος του Ερυθρού Αστέρα εδώ κι αρκετά χρόνια. Οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου είχαν προσπαθήσει να πάρουν τον ποδοσφαιριστή όταν εκείνος αγωνιζόταν στη Ραντνίσκι Νις, αλλά τότε τους τον πήρε μέσα από τα χέρια ο Ολυμπιακός που είχε κινηθεί πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Νέο δημοσίευμα της mozzartsport κάνει λόγο για νέες επαφές του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Σέρβο εξτρέμ που έχει δοθεί δανεικός στη Λεγανές. Οι συμπατριώτες του αναφέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας τον προορίζει για αντικαταστάτη του Νεμάνια Ράντονιτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Σέρβων οι επαφές των δύο πλευρών είναι προχωρημένες και μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία πως θα δώσουν τα χέρια και ο Ραντζέλοβιτς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Μαρακανά. Οι Σέρβοι μιλούν για προσπάθεια δανεισμού του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε ασχοληθεί και πέρσι με τον ποδοσφαιριστή, αλλά τότε ο Ολυμπιακός προτίμησε να τον δώσει δανεικό στη Λεγανές. Μη ξεχνάμε πως η ισπανική ομάδα έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει οψιόν αγοράς.