Μπενφίκα: Ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της Τράμπζονσπορ

Η Μπενφίκα έχει βάλει στο «στόχαστρό» της τον τερματοφύλακα της Τράμπζονσπορ, Ουγκουρτζάν Τσακίρ, σύμφωνα με τους Τούρκους με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Μπενφίκα: Ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της Τράμπζονσπορ

Η τουρκική εφημερίδα «Sabah Spor» γράφει την Παρασκευή (6/5) πως η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Ουγκουρτζάν Τσακίρ, τον 26χρονο τερματοφύλακα της Τραμπζονσπόρ.

Ο Τσακίρ έχει παίξει 39 φορές φέτος με την ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη, η οποία κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στην Τουρκία. Ο 26χρονος πορτιέρο έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων από Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία αλλά η Μπενφίκα διατηρεί τον πρώτο λόγο και σκέφτεται να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Ανδρωθείς ποδοσφαιρικά στον σύλλογο της Τραπεζούντας, ο Τσακίρ είναι ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Τουρκίας ενώ σύμφωνα με το «Transfermarkt» η αξία του ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας διεθνής, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Μπενφίκα έχει συνδεθεί με μια ενδεχόμενη αποχώρηση από την Λισαβόνα το καλοκαίρι, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να λέγεται πως τον έχει στην λίστα της.