Ροντρίγκο: «Πριν το 1-1 ήμασταν...νεκροί, πιστεύαμε ότι είχαμε αποκλειστεί»!

Στην παραδοχή ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης πίστευαν ότι είχαν αποκλειστεί πριν την ισοφάριση του σε 1-1 προέβη ο, μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής επί της Μάντσεστερ Σίτι, Ροντρίγκο.

Ροντρίγκο: «Πριν το 1-1 ήμασταν...νεκροί, πιστεύαμε ότι είχαμε αποκλειστεί»!

Τα... ντεσού της μεγάλης ανατροπής της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μάντσεστερ Σίτι στον επαναληπτικό ημιτελικό Champions League και της πρόκρισης της στον τελικό του Παρισιού αποκάλυψε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της, Ροντρίγκο.

Ο Βραζιλιάνος υποστήριξε ότι η ομάδα του μέχρι τη δική του ισοφάριση στο 90' είχε πάψει να πιστεύει στην πρόκριση, όμως το γκολ του άλλαξε τις ισορροπίες και έδωσε ξανά την ελπίδα στους «μερένγκες» που ένα λεπτό αργότερα σκόραραν ξανά με τον ίδιο παίκτη για να στείλουν το ματς στην παράταση, όπου προκρίθηκαν με πέναλτι του Μπενζεμά.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος μάλιστα, έλαβε και τα εύσημα από τον Πελέ που τον συνεχάρη για την εμφάνισή του, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην AS μίλησε και για τον ρόλο του κοινού της ομάδας:

«Αυτοί οι οπαδοί είναι απίστευτοι. Μετά τις βραδιές με Παρί, Τσέλσι και Σίτι εμείς οι μικροί καταλάβαμε τον λόγο του μύθου του Μπερναμπέου για τις ευρωπαϊκές βραδιές.

Ήμασταν νεκροί, αλλά μετά το 1-1 οι φίλοι της ομάδας μάς παρέσυρε όλους. Αυτοί οι οπαδοί είναι απίστευτοι". Ας είμαστε ειλικρινείς.

Στο 89' πάψαμε να πιστεύουμε σε ένα θαύμα και μέσα στο κεφάλι μας υπήρχε ότι είχαμε αποκλειστεί, αλλά ήρθε το γκολ μου και τα άλλαξε όλα. Πριν από αυτό το γκολ δεν θα το πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να είμαι ο ήρωας σε αυτό το παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά.