Φεύγει από την PSV ο Ζαχάβι που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

Ο Εράν Ζαχάβι θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν από την PSV Αϊντχοφέν όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος.

Φεύγει από την PSV ο Ζαχάβι που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

Ο Εράν Ζαχάβι τον Ιανουάριο απασχόλησε σοβαρά τον Ολυμπιακό και μάλιστα οι δύο πλευρές είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά την τελευταία στιγμή αυτή δεν κατέληξε σε… γάμο. Για τον 34χρονο επιθετικό υπήρχε και υπάρχει πολύ καλή άποψη στο μεγάλο λιμάνι.

Ο ίδιος, πάντως, ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν για την PSV Αϊντχόφεν. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με την ολλανδική ομάδα και πλέον είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει.

«Αποφασίστηκε από κοινού ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω. Ήμουν χαρούμενος εδώ, αγαπώ τον σύλλογο. Φυσικά υπήρξαν και σκαμπανεβάσματα, αλλά θα κρατήσω τις καλές αναμνήσεις», είπε ο Ζαχάβι.

Για το μέλλον του ο έμπειρος επιθετικός είπε: «Χρειάζομαι μία νέα πρόκληση, αλλά φεύγω και για οικογενειακούς λόγους. Είμαστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα. Φυσικά και κάποια πράγματα και έχουν συμβεί και δύσκολα πράγματα αυτά τα πράγματα, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω», τόνισε ο 34χρονος επιθετικός.

Την ίδια ώρα στη Βραζιλία είναι έντονη η φημολογία ότι η Μποταφόγκο θέλει τον παίκτη και θα κάνει κίνηση τώρα που θα μείνει ελεύθερος. Βέβαια, όπως γράφουν οι Βραζιλιάνοι στο… στόχαστρο τους έχουν κι άλλους επιθετικούς.