Παίκτης της βελγικής Μαλίν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα

Ο Ρικ Φαν Ντρόνχελεν της βελγικής Μαλίν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στο Αξέλ. Νεκρός ο 18χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Παίκτης της βελγικής Μαλίν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο Ρικ Φαν Ντρόνχελεν, ο οποίος αγωνίζεται στη βελγική Μαλίν με την μορφή δανεισμού από την Ουνιόν Βερολίνου.

Ο 23χρονος Ολλανδός πήγαινε σήμερα (4/5) το πρωί στην προπόνηση της ομάδας του όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο όχημα στον αυτοκινητόδρομο Ν258 στο Αξέλ. Ο 18χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του, ενώ ο Φαν Ντρόνχελεν μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο.

«Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Μάθαμε ότι το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης, καθώς ο Ρικ ερχόταν στην προπόνηση. Ο Ρικ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκ πρώτης όψεως, τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά αλλά περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα», ανέφερε για το σχετικό θέμα ο αθλητικός διευθυντής της Μαλίν, Τομ Καλουβέ, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο.

Η Ουνιόν Βερολίνου με τη σειρά της εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει:

«Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια και τους φίλους του θύματος του δυστυχήματος. Στέλνουμε δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Γίνε σύντομα καλά Ρικ».