Σπόρτινγκ Λισαβόνας: «Δεν είναι στη λίστας μας ο Μπακασέτας»

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από τη Τραμπζονσπόρ.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: «Δεν είναι στη λίστας μας ο Μπακασέτας»

Μία απάντηση έδωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να εξετάζει την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως ξεκαθάρισε ο αθλητικός διευθυντής των «λιονταριών», Ούγκο Βιάνα, το όνομα του αρχηγού της Εθνικής δεν βρίσκεται στο στόχαστρο του πορτογαλικού συλλόγου, παρά τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του 28χρονου διεθνούς άσου με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Τουρκίας, Τραμπζονσπόρ.

«Ένας παίκτης που έχει μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για μια ομάδα που είχε πολλά χρόνια να το κερδίσει είναι φυσικά κάτι αξιόλογο και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό. Η ομάδα μας παρακολουθεί αρκετούς παίκτες, αλλά ο συγκεκριμένος δεν είναι στη λίστα μας», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.

Ο Μπακασέτας έχει καταγράψει την τρέχουσα σεζόν 8 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 39 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις και έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα ως το 2024, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ.