Καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική παρενόχληση ο Μίνα

Ο Σάντι Μίνα καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και 50.000 ευρώ πρόστιμο για σεξουαλική παρενόχληση και η Θέλτα γνωστοποίησε την απομάκρυνση του από τις προπονήσεις.

Καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική παρενόχληση ο Μίνα

Με ανακοίνωσή της η Θέλτα γνωστοποίησε την απομάκρυνση του Σάντι Μίνα από τις προπονήσεις, μετά την ποινή που του επιβλήθηκε από το Δικαστήριο για σεξουαλική παρενόχληση. Καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και 50.000 ευρώ πρόστιμο για σεξουαλική κακοποίηση!

«Ως αποτέλεσμα της απόφασης του Τρίτου Τμήματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αλμερία, που εκδόθηκε σήμερα, η Θέλτα αποφάσισε να ανοίξει πειθαρχικό φάκελο στον Σαντιάγκο Μίνα. Για προληπτικούς λόγους, αποφασίστηκε η προσωρινή απομάκρυνση του παίκτη από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, με την επιφύλαξη της συνέχισής του να εκτελεί τις δραστηριότητες που έχει υποδείξει ο σύλλογος για τον σκοπό αυτό», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Η Εισαγγελία της Αλμερία είχε εισηγηθεί φυλάκιση οκτώ ετών, για τα όσα συνέβησαν τον Ιούλιο του 2017 στην περιοχή του Μοχάκαρ, εκεί όπου ο τότε παίκτης της Βαλένθια φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μία γυναίκα σε ένα τροχόσπιτο.

Τελικά η απόφαση της ποινής της πάρθηκε την Τετάρτη (04/05), καθώς το δικαστήριο της Αλμερία καταδίκασε τον επιθετικό της Θέλτα, Σάντι Μίνα, σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας στις 18 Ιουνίου 2017.