«Όχι» του Λουκάκου σε Μίλαν και Νιουκάστλ

Ο Ρομέλου Λουκάκου απάντησε αρνητικά στις προτάσεις των Μίλαν και Νιουκάστλ, τη στιγμή που το μέλλον του στην Τσέλσι παραμένει αμφίβολο.

«Όχι» του Λουκάκου σε Μίλαν και Νιουκάστλ

Αμφίβολο παραμένει το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι για την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι ο Βέλγος επιθετικός αποκτήθηκε από τους «μπλε» μόλις πέρσι το καλοκαίρι έναντι του ποσού των 118 εκατομμυρίων ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2026.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί, ο διεθνής άσος έχει ήδη απορρίψει προτάσεις τόσο από τη Μίλαν όσο και τη Νιουκάστλ που τον προσέγγισαν για να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, ενώ την ίδια στιγμή οι πρωταθλητές Ευρώπης φέρονται θετικοί στο ενδεχόμενο πώλησής του το καλοκαίρι έναντι ενός ποσού κοντά στα 75 εκατομμύρια ευρώ.

Ο λόγος για το «όχι» του Λουκάκου στη Μίλαν είναι γιατί νωρίτερα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί (και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία) στην «αιώνια» αντίπαλό της, την Ίντερ, ενώ όσον αφορά τη Νιουκάστλ ο Βέλγος φορ δεν εκτιμά πως οι «καρακάξες» μπορούν να πρωταγωνιστήσουν παρά τη νέα διοίκηση που ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας.