Η UEFA τελείωσε τις ρωσικές ομάδες - Από τον β' προκριματικό γύρο ο Ολυμπιακός

Η απόφαση της UEFA να πετάξει τις ρωσικές ομάδες εκτός από εθνικό και διασυλλογικό επίπεδο στέλνει - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Ολυμπιακό στον β' προκριματικό γύρο του Champions League. 

Η UEFA τελείωσε τις ρωσικές ομάδες - Από τον β' προκριματικό γύρο ο Ολυμπιακός

Η UEFA αποφάσισε να ρίξει «μαύρο» στο ρωσικό ποδόσφαιρο. Σε συνέχεια των κυρώσεων από τις 28 Φεβρουαρίου (λίγες ημέρες, δηλαδή, αφότου ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε σήμερα (2/5) τον αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις και για την επόμενη σεζόν όλων των ρωσικών συλλόγων, αλλά και των εθνικών ομάδων, όλων των κατηγοριών!

Όλα τα κλαμπ της Ρωσίας αποκλείονται από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2022-23, τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες. Αυτό μάλιστα επηρεάζει και τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν από τον β’ προκριματικό γύρο τον δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Βέβαια, μοναδική εκκρεμότητα για να συμβεί αυτό είναι να μην πάρει την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά» η Βιγιαρεάλ.

Οι Ισπανοί φιλοξενούν στο «Μαδριγάλ» την Τρίτη (3/5) τη Λίβερπουλ στον δεύτερο ημιτελικό, έχοντας ηττηθεί 2-0 στο «Άνφιλντ».