Πάλι κατηγορούν τον Σεμέδο, αλλά...

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έγινε ξανά θέμα στην Πορτογαλία επειδή κατηγορείται από μία γυναίκα ότι «την έστησε» τα ξημερώματα του Σαββάτου σε προγραμματισμένο ραντεβού! 

Πάλι κατηγορούν τον Σεμέδο, αλλά...

Σε διάφορες περιπέτειες έχει μπλέξει κατά καιρούς ο Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι το παρατράβηξαν σε βάρος του Πορτογάλου αμυντικού του Ολυμπιακού που έχει δοθεί δανεικός στην Πόρτο, με μία μόνο συμμετοχή στην πρώτη ομάδα και τρεις στη δεύτερη των «Δράκων».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, μία γυναίκα κατηγορεί τον Ρούμπεν Σεμέδο ότι είχαν κανονίσει να βρεθούν σε ένα σημείο κοντά στο σπίτι του ποδοσφαιριστή τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε και την άφησε να περιμένει σε ένα μέρος στο οποίο φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα. Ο Σεμέδο, σύμφωνα με αυτή την κατηγορία, είχε κανονίσει να πληρώσει το ταξί της συγκεκριμένης γυναίκας για το ραντεβού, αλλά δεν πήγε στη συνάντηση.

Η είδηση έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια από αναγνώστες στα social media που θεωρούν ότι ο Σεμέδο στοχοποιείται και γίνεται θύμα εκμετάλλευσης επειδή είναι γνωστός ποδοσφαιριστής, ακόμη και για υποθέσεις που θεωρούνται υπερβολικές για να υπάρχουν σε βάρος του κατηγορίες. Ο 28χρονος παίκτης ήταν εκτός αποστολής στην αναμέτρηση της Πόρτο με την Βιζέλα για το πρωτάθλημα.