Σολδάνο: «Ιστορικός ευρωπαϊκός σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Με εγκωμιαστικά λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο Φράνκο Σολδάνο. 

Σολδάνο: «Ιστορικός ευρωπαϊκός σύλλογος ο Ολυμπιακός»

O Φράνκο Σολδάνο της Σάντα Φε αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για την επιθετική του γραμμή. Μετά το γκολ που πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Αλντοβισί, ο 23χρονος σέντερ φορ, μίλησε για το μέλλον του και φυσικά αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό.

Αρχικά, στάθηκε στην ενόχλησή του για τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ίδιο:

«Κάποια πράγματα με κάνουν να γελάω, επειδή με έχουν πουλήσει τόσες φορές. Πιστεύω πλέον ότι είναι μια δημοσιογραφική κατευθυντική τάση, για να με εκθέσουν ως ποδοσφαιριστή. Κανείς από την ομάδα δεν βγήκε να πει ότι με έχουν πουλήσει. Πρώτα με… πούλησαν στην Ατλέτικο Νασιονάλ, μετά στη Λεβάντε, στην Ελλάδα, έτσι προσπαθώ να μην μιλάω, να μείνω προσηλωμένος. Είμαι πιστός στην Ουνιόν, πάντα έλεγα ότι όσο έχω συμβόλαιο και είμαι παίκτης της, θα τη σέβομαι και θα προετοιμάζομαι όσο καλύτερα γίνεται για την ομάδα μου. Πέρα από το μέλλον μου, λοιπόν, ευτυχώς μπόρεσα να συνεισφέρω στον σημερινό μας θρίαμβο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του:

«Μπορεί να πάρει περισσότερο, καθώς υπάρχει χρόνος έως τις 24 Αυγούστου. Είναι συχνό όλοι να έχουν επικεντρωθεί πάνω στον παίκτη, αλλά δεν αποφασίζω εγώ πολλά πράγματα. Όπως δεν αποφασίζει ο παίκτης ότι δεν θέλει να παίξει εδώ ή εκεί. Νομίζω ότι πρέπει να ακούσετε όλες τις πλευρές, καθώς αυτή η κατάσταση εξαρτάται από τρία μέρη: Την ομάδα που αγοράζει, την ομάδα που πουλάει και τον παίκτη. Και δεν είμαι πάντα εγώ που λέω "όχι"».

Σε ερώτηση για την προοπτική της Ελλάδας ο Σολδάνο εμφανίστηκε πολύ θετικός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον Ολυμπιακό:

«Ναι, με δελεάζει η Ελλάδα, νομίζω ότι είναι μια καλή πιθανότητα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η ομάδα με το καλύτερο όνομα και τη δύναμη είναι ο Ολυμπιακός, που είναι ένας από τους ιστορικούς συλλόγους στην Ευρώπη και παίζει διαρκώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά τις τελευταίες τέσσερις ημέρες είπα στους ανθρώπους μου να μην μου λένε τίποτα για αυτό το θέμα, επειδή διαφορετικά θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να παίξω και να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην Ουνιόν».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ