Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα!

Απέραντη θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού η οικογένεια του διάσημου ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα ανακοίνωσε το θάνατο του.

Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα!

Πριν λίγες ημέρες Μέσα απ' όλη την Ευρώπη μετέδωσαν πως έφυγε από τη ζωή ο Μίνο Ραϊόλα. Λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος ο ατζέντης είχε διαψεύσει την είδηση. Τώρα, όμως, τα νέα δυστυχώς είναι αληθινά και ο σπουδαίος ατζέντης που έχει εκπροσωπήσει μεγάλους παίκτες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή.

Σε ηλικία 54 ετών ο Μίνο Ραϊόλα νικήθηκε από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η οικογένεια του με ανάρτηση στα social media.

Μετά από πολύμηνη παραμονή στην εντατική δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και έφυγε τελικά από τη ζωή. Στο πελατολόγιο του υπήρχαν μεγάλα ονόματα όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Πολ Πογκμπά και ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του σπουδαιότερου και πιο συμπονετικού ποδοσφαιρικού παράγοντα όλων των εποχών. Ο Μίνο πάλεψε μέχρι το τέλος με την ίδια δύναμη που έδειξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτό, ο Μίνο μας έκανε περήφανους, όντας και ταπεινός. Ο Μίνο έχει αγγίξει πολλούς ανθρώπους μέσα από τη δουλειά του και έγραψε ιστορία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η παρουσία του πάντα θα λείπει. Η αποστολή του Μίνο να κάνει το ποδόσφαιρο καλύτερο μέρος για τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί», αναφέρει η οικογένειά του στο μήνυμά της.