Ιμπραχίμοβιτς: «Ίσως επιστρέψω στο MLS για να τους θυμίσω τι είναι ποδόσφαιρο»

Ο Ζλάταν Ιμπρχίμοβιτς υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει ποτέ αγωνιστεί στο MLS, ενώ άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ακόμα και ως ιδιοκτήτης μίας ομάδας.

Ιμπραχίμοβιτς: «Ίσως επιστρέψω στο MLS για να τους θυμίσω τι είναι ποδόσφαιρο»

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πέρασε μια διετία στο MLS με την φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι από το 2018 έως το 2020 σημειώνοντας 53 τέρματα σε 58 συμμετοχές.

Τότε ο Σουηδός επιθετικός είχε μόλις επιστρέψει από την ρήξη χιαστού που είχε υποστεί και μιλώντας στο ESPN αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη αλλά και την θέση του απέναντι στο MLS:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων για το MLS, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να νιώσω ζωντανός. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ήμουν ακόμα πολύ ζωντανός. Άρα ήμουν πολύ καλός γι' αυτή τη διοργάνωση. Αυτό έδειξα.

Είμαι ο καλύτερος που έχω παίξει ποτέ στο MLS και αυτό δεν το λέω επειδή προσπαθώ να δείξω κάτι. Αυτό είναι αλήθεια. Και όταν ήμουν εκεί, το απόλαυσα. Πέρασα καλά και μου αρέσει ο τρόπος που δούλευαν.

Το να παίξω στο MLS ήταν ο καλύτερος τρόπος για να επιστρέψω μετά τον τραυματισμό μου. Ήμουν στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ. Και είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα για το MLS, γιατί μου έλεγαν τα γήπεδα είναι αρκετά άδεια όταν παίζεις εκεί..

Δεν υπήρχαν άδεια γήπεδα όταν έπαιζα. Ήταν ακόμη και υπερφορτωμένο, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ποτέ δεν ξέρεις - ίσως μια μέρα επιστρέψω. Έτσι, για να τους υπενθυμίσω τι είναι πραγματικό ποδόσφαιρο. Ίσως επιστρέψω και έχω τη δική μου ομάδα -ποτέ δεν θα μάθετε».