Ο Ράνγκνικ ο... πολυθεσίτης: Εκλέκτορας στην Εθνική Αυστρίας & νέο πόστο στην Μάντσεστερ Γιούναιτεντ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θ' αναλάβει την Εθνική Αυστρίας,αλλά κι ότι θα παραμείνει, από άλλο πόστο, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ράνγκνικ ο... πολυθεσίτης: Εκλέκτορας στην Εθνική Αυστρίας & νέο πόστο στην Μάντσεστερ Γιούναιτεντ

Τελικά κανείς δεν χάνεται...

Και σίγουρα όχι ο Ραλφ Ράνγκνικ.

Λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ θα είναι ο νέος μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι θα αναλάβει την Εθνικής Αυστρίας με το τέλος των υποχρεώσεων του στην Αγγλική ομάδα για την τρέχουσα σεζόν, αλλά κι ότι θα παραμείνει στο οργανόγραμμα της από άλλο πόστο!

Ο 63χρονος Γερμανός συμφώνησε με την εθνική Αυστρίας και σύντομα θα αναλάβει χρέη ομοσπονδιακού τεχνικοή.

Ο Γερμανός κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια (μέχρι το 2024) και αν προκριθεί στο Euro αυτόματα θα ανανεώσει για ακόμα δύο, μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα το έχει... δίπορτο.

«Θα αναλάβω καθήκοντα προπονητή στην εθνική ομάδα της Αυστρίας στο τέλος της σεζόν, αλλά θα συνεχίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανυπομονώ πραγματικά να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά πραγματική δύναμη.

Είναι τιμή για μένα να αναλαμβάνω τον ρόλο του ομοσπονδιακού τεχνικού. Η προοπτική να αγωνιστώ στο Euro με μια νεαρή ομάδα που διψά για επιτυχία με κάνει να ανυπομονώ», δήλωσε ο... πολυθεσίτης Ράνγκνικ.