Μπάγερν: Το μακροπρόθεσμο πλάνο για τον Κίμιχ

Ο Γιόσουα Κίμιχ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την ίδια άνεση σαν αμυντικός μέσος και δεξιός οπισθοφύλακας και έτσι η Μπάγερν σκοπεύει να τον μονιμοποιήσει στην άμυνα.

Μπάγερν: Το μακροπρόθεσμο πλάνο για τον Κίμιχ

Ο Γιόσουα Κίμιχ είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους Γερμανούς ποδοσφαιριστές της γενιάς του ενώ τον χαρακτηρίζει η ευχέρεια με την οποία αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Έτσι, στην Μπάγερν στοχεύουν στο να τον μονιμοποιήσουν στο δεξί άκρο της άμυνας και να προβούν στην απόκτηση ενός κεντρικού χαφ ο οποίος θα διαβάζει καλά το παιγνίδι αμυντικά.

Οι «Βαυαροί» θεωρούν πως ο Κίμιχ δημιουργούσε μεγάλο αριθμό ευκαιριών ως δεξί μπακ και η επιδόσεις του στο αμυντικό κομμάτι ήταν καλύτερες σε σχέση με τις αντίστοιχες όταν αγωνίζεται ως «εξάρι».

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που θέλουν την Μπάγερν να παρακολουθεί τον Φρένκι Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα.

O 27χρονος Γερμανός έχει αγωνιστεί 70 φορές ως δεξί μπακ για την Μπάγερν με απολογισμό 3 γκολ και 26 ασίστ ενώ σαν αμυντικός χαφ έχει παίξει 90 φορές με 12 γκολ και 32 ασίστ.