Athletic: «Έμεινε στη Λίβερπουλ έως το 2026 ο Κλοπ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού περιοδικού ο Γιούργκεν Κλοπ συμφώνησε με την διοίκηση της Λίβερπουλ για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2026.

Athletic: «Έμεινε στη Λίβερπουλ έως το 2026 ο Κλοπ»

Προπονητής της Λίβερπουλ ως το καλοκαίρι του 2026 θα παραμείνει ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.

Όπως μετέδωσε το «Athletic», οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία μετά από σύντομες διαπραγματεύσεις, και έτσι ο Γερμανός αναμορφωτής της Λίβερπουλ, επέκτεινε την παραμονή του στο «Άνφιλντ» για δύο ακόμη σεζόν.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ ήταν αποφασισμένη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κλοπ και τελικά κατάφερε να τον πείσει, αφού όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός θα παραμείνει στον πάγκο των «Reds» για περισσότερο από μία δεκαετία!

Ο Κλοπ ανέλαβε τα ηνία της Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2015 και έκτοτε κατάφερε να δημιουργήσει μία ομάδα η οποία έχει επιστρέψει στην… ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με κατακτήσεις τίτλων και πολύ καλές παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά πάνω από όλα όμορφο ποδόσφαιρο.