Μπασακσεχίρ: Πριν τη «μάχη» με την Μπέρνλι μεσολαβεί η Τραμπζονσπόρ

Στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος η Μπασακσεχίρ (υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα Playoffs του Europa League) θα υποδεχτεί στην έδρα της την Τρανπζονσπόρ.

Μπασακσεχίρ: Πριν τη «μάχη» με την Μπέρνλι μεσολαβεί η Τραμπζονσπόρ

Η Μπασακσεχίρ δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της την Μπέρνλι (0-0), στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και πλέον πρέπει να δώσει μεγάλη «μάχη» στην Αγγλία για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Πριν το ματς στο Νησί που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Μπασακσεχίρ θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος, την Τραμπζονσπόρ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (12/8, 19:30) και είναι το σημαντικότερο ματς της πρώτης αγωνιστικής στη γειτονική μας χώρα, καθώς πέρσι οι δύο ομάδες τερμάτισαν στην 3η και την 5η θέση της «SÜPER LIG».

Ο προπονητής της Μπασάκσεχιρ, Αμπντουλάχ Αβτσί, σκέφτεται να ξεκουράσει μερικούς ποδοσφαιριστές από το βασικό «σχήμα» της ομάδας του, ώστε το σύνολο του να παρουσιαστεί «φρεσκαρισμένο» στο επαναληπτικό παιχνίδι με την Μπέρνλι την Πέμπτη (16/8). Πιθανότατα από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσουν για τους γηπεδούχους οι Αντεμπαγιόρ, Ερντέμ και Τουράν που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα κάτι 100% σίγουρο.