Στη Μπολόνια ο Κουτσουπιάς (pic)!

Ο νεαρός μέσος εντάχθηκε στο δυναμικό της ιταλικής ομάδας ως δανεικός από τη Βίρτους Εντέλα και θα προσπαθήσει να πείσει τον Φίλιπο Ιντσάγκι για την αξία του.

Στη Μπολόνια ο Κουτσουπιάς (pic)!

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα έκανε νωρίς-νωρίς στην καριέρα του ο Ηλίας Κουτσουπιάς, ο οποίος πλέον ανήκει στο έμψυχο υλικό της Μπολόνια.

Ο μόλις 17χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί για ένα χρόνο στην ιταλική ομάδα ως δανεικός από τη Βίρτους Εντέλα όπου και ανήκει, ενώ η Μπολόνια θα έχει και οψιόν αγοράς του νεαρού μέσου ύψους 1,5 εκατ. ευρώ!

Ο Κουτσουπιάς, ο οποίος στην Ελλάδα έχει φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και του Πλατανιά, θα αγωνιστεί αρχικά στη β' ομάδα της Μπολόνια και θα προσπαθήσει να πείσει τον τεχνικό των «ροσομπλού» Φίλιπο Ιντσάγκι για την αξία του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ηλίας Κουτσουπιάς είναι ο γιος του παλιού παίκτη του ΟΦΗ, Γιώργου Κουτσουπιά, ο οποίος στις 18 Μαΐου του 1997 σκόραρε κατά του Παναθηναϊκού και με το τελικό 1-1 άφηνε εκτός Ευρώπης του «πράσινους», δίνοντας στην κρητική ομάδα το εισιτήριο για συμμετοχή στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ!

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Κουτσουπιά στο Instagram για τη μεταγραφή του στη Μπολόνια:

New start, new goals ??@officialbolognafc @virtusentella grazie di tutto ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Κουτσουπιάς (@ilias.koutsoupias) στις