Μπενφίκα: Καταρχήν συμφωνία με Σμιντ

Την συμφωνία της με τον Ρότζερ Σμιντ ανακοίνωσε σήμερα (27/4) η Μπενφίκα

Μπενφίκα: Καταρχήν συμφωνία με Σμιντ

Τον άνθρωπο που θα την φέρει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών φαίνεται πως βρήκε η Μπενφίκα. Το κλαμπ της Λισσαβώνας ανακοίνωσε την Τετάρτη (27/4) πως ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ρότζερ Σμιντ.

Ο Γερμανός τεχνικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αϊντχόφεν, και αναμένεται σύντομα να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «αετούς», όπου θα διαδεχθεί τον Νέλσον Βερίσιμο. Θυμίζουμε πως ο τελευταίος ανέλαβε την Μπενφίκα τον περασμένη Δεκέμβρη όταν λύθηκε η συνεργασία με τον Ζόρζε Ζεσούς.

Ο 55χρονος Σμιντ έγινε γνωστός από τη θητεία του στη Σάλτσμπουργκ (την οποία οδήγησε το 2014 στην κατάκτηση του νταμπλ) και στη Λεβερκούζεν. Εργάστηκε δύο χρόνια στην κινεζική Γκουοάν και την τελευταία διετία κάθεται στον πάγκο της PSV, με την οποία πριν λίγο καιρό κατέκτησε το κύπελλο Ολλανδίας, ενώ διεκδικεί και το πρωτάθλημα, όπου η Αϊντχόφεν υπολείπεται τεσσάρων βαθμών του πρωτοπόρου Άγιαξ.

Τον περασμένο μήνα, ο ολλανδικός σύλλογος ανακοίνωσε την τριετή συμφωνία του με τον Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος από τη νέα χρονιά θα αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας αντί του Σμιτ.