Ίντερ: «Πονοκέφαλος» για τους τραυματίες

«Πονοκέφαλος» επικρατεί στην Ίντερ καθώς αμφίβολοι για το ματς με την Μπολόνια είναι οι Γκόσενς, Βιδάλ και Καϊσέδο. Ποντάρει πολλά στον Γερμανό για το φινάλε της σεζόν ο Ιντζάγκι. 

Ίντερ: «Πονοκέφαλος» για τους τραυματίες

Όλα έδειχναν πως ο Ρόμπιν Γκόσενς θα αγωνιζόταν για πρώτη φορά βασικός για την Ίντερ στην αναμέτρηση με την Μπολόνια ωστόσο ο Γερμανός αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και είναι αμφίβολος για το ματς της Τετάρτης (27/4, 21:15).

Ο Γκόσενς την Δευτέρα (25/4) απουσίασε από την προπόνηση προληπτικά, θα κάνει θεραπεία και εάν αισθανθεί καλά την Τρίτη θα προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Όμως δεν είναι πιθανό να λάβει το χρίσμα από τον Ιντζάγκι για δύο λόγους. Αρχικά διότι ο Γερμανός έχει ήδη χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω μυϊκού προβλήματος, έστω και αν ήταν σε άλλο σημείο του ποδιού (τετρακέφαλος). Έπειτα, γιατί ο Πέρισιτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν μοιάζει κουρασμένος. Παρόλλα αυτά, ο Κροάτης παραμένει επιρρεπής στους τραυματισμούς οπότε ο Γκόσενς μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο φινάλε της σεζόν και έτσι ο Ιντζάγκι δεν θέλει να τον χάσει μετά την Μπολόνια.

Από την αναμέτρηση απέναντι στους «ροσομπλού» θα λείψουν σίγουρα οι Καϊσέδο και Βιδάλ. Ο επιθετικός έχασε το ντέρμπι με την Ρόμα λόγω γαστρεντερίτιδας και δεν έχει προπονηθεί για τρεις ημέρες.

Από την άλλη, ο Χιλιανός επέστρεψε την Δευτέρα στο γήπεδο μετά την αποκατάσταση του διαστρέμματος στον αστράγαλο. Το ιατρικό επιτελείο των Πρωταθλητών Ιταλίας εργάζεται προκειμένου να είναι διαθέσιμος στο εκτός έδρας ματς με την Ουντινέζε την 1η Μαΐου.