Εμπαπέ: Ποια τα δεδομένα της «μάχης» που δίνουν Παρί και Ρεάλ για την υπογραφή του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο επίκεντρο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν να δίνουν τη «μάχη» τους για την υπογραφή του.

Εμπαπέ: Ποια τα δεδομένα της «μάχης» που δίνουν Παρί και Ρεάλ για την υπογραφή του

Το θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ είναι αυτό που "καίει" δύο μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Παρίσι και Μαδρίτη είναι στα πόδια του 23χρονου ποδοσφαιριστή το συμβόλαιο του οποίου με την Παρί ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή είναι πολλές και κάθε μέρα και διαφορετικές. Στο Παρίσι αισιοδοξούν ότι ο Εμπαπέ θα αποδεχτεί την πρόταση τους και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του κλαμπ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από τη Γαλλία εκείνο που προκύπτει είναι πως η μητέρα του παίκτη είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Παρί, η οποία φέρεται να προσφέρει στον παίκτη ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Από το Παρίσι υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Εμπαπέ σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την ομάδα του. Θέλει να κατακτήσει το Champions League με την Παρί και πλέον όλα είναι ανοιχτά.

Στη Μαδρίτη από την πλευρά τους παρακολουθούν τις εξελίξεις και φιλτράρουν τις πληροφορίες που έρχονται. Η απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο μεγάλος στόχος της Ρεάλ, όμως, τα πράγματα έχουν πάρει μία περίεργη τροπή.

Εκείνο που προκύπτει από την Ισπανία είναι πως οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν ανησυχούν καθόλου για το θέμα του Εμπαπέ. Συνεχίζουν να το χειρίζονται με την ίδια μεθοδικότητα και παραμένουν αισιόδοξοι για την υπόθεση.