Χάμιλτον: «Είναι αληθινές οι φήμες περί ενδιαφέροντός μου για την Τσέλσι»

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρεται για την αγορά της Τσέλσι.

Χάμιλτον: «Είναι αληθινές οι φήμες περί ενδιαφέροντός μου για την Τσέλσι»

Τελικά δεν ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας όλα όσα είχαν γραφτεί πρόσφατα για το ενδιαφέρον του πιλότου και επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον και της Σερένα Γουίλιαμς για την αγορά της Τσέλσι, στηρίζοντας την προσπάθεια του Μάρτιν Μπρόουτον.

Ο Χάμιλτον μίλησε για όλα όσα έχουν ακουστεί και τα επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι φήμες για την Τσέλσι είναι αληθινές. Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου από παιδί. Παίζω από 4 χρονών. Θυμάμαι ότι στην ηλικία των 5-6 ετών υποστήριζα την Άρσεναλ, ενώ ο θείος μου ο Τέρι υποστήριζε την Τσέλσι. Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν νέος, στη γειτονιά όπου έμενα, έπαιζα ποδόσφαιρο με όλα τα παιδιά. Θυμάμαι ότι άλλαξα ομάδες, και η αδερφή μου Σαμ με… χτυπούσε πολλές φορές στο χέρι, και έλεγε ότι πρέπει να υποστηρίξω την Άρσεναλ. Γενικά, πάντως, είμαι λάτρης των σπορ και αυτό θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Είναι το μεγαλύτερο άθλημα στον κόσμο και η Τσέλσι είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους συλλόγους».

«Έχουμε μιλήσει για αυτό αρκετές φορές με την Σερένα Γουίλιαμς, έχουμε μια πολύ στενή σχέση, είναι αθλήτρια και μια εκπληκτική γυναίκα. Με ρώτησε τι νόμιζα και της είπα ότι ήθελα να ασχοληθώ και αποφάσισε να συμμετάσχει και εκείνη. Όταν άκουσα αυτή την ευκαιρία εντυπωσιάστηκα και προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ».