Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρει πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Στο μεταγραφικό… στόχαστρο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται ο Δημήτρης Νικολάου που αγωνίζεται στη Σπέτσια.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρει πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Από το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Νικολάου αγωνίζεται στη Σπέτσια στην οποία πήρε μεταγραφή από την Έμπολι. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού και φέτος έχει κάνει 31 συμμετοχές στη Serie A.

Θεωρείται βασικότατο στέλεχος της ιταλικής ομάδας με τη φανέλα της οποίας έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Τα όσα έχει κάνει ο Νικολάου με τη Σπέτσια δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από κλαμπ του εξωτερικού.

Ο παίκτης είναι ήδη υπό παρακολούθηση και μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών το Σάββατο αναμένεται στο Τορίνο να βρεθεί άνθρωπος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να παρακολουθήσει το ματς με τη Σπέτσια. Στο μεταγραφικό… στόχαστρο της γερμανικής ομάδας είναι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Μάλιστα ο ατζέντης του Νικολάου, ο Φάλι Ραμαντάνι έχει ενημερώσει τον ιταλικό σύλλογο πως θα φέρει προτάσεις από ομάδες της Bundesliga. Ο Νικολάου έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με τις εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις και είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να κάνει κι άλλη μεταγραφή.