Τεν Χαγκ: Θέλω να τελειώσω με πρωτάθλημα την θητεία μου στον Άγιαξ!

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την επόμενη σεζόν, Έρικ Τεν Χαγκ, μέσω της ιστοσελίδας του Άγιαξ δήλωσε ικανοποιημένος για την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τους Άγγλους, ενώ έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου με τον «Αίαντα» πριν αποχωρήσει

Τεν Χαγκ: Θέλω να τελειώσω με πρωτάθλημα την θητεία μου στον Άγιαξ!

Η πρώτη αντίδραση του Έρικ Τεν Χαγκ για την μετακίνηση του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την επόμενη σεζόν, ήρθε μέσα από την ιστοσελίδα του... Άγιαξ!

Ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος για την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τους «κόκκινους διαβόλους» που... ψηνόταν καιρό τώρα κι έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον «Αίαντα» πριν ...μετακομίσει στο «Νησί».

«Είμαι χαρούμενος που η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε. Όμως αυτή τη στιγμή έχω ένα και μόνο ενδιαφέρον, τα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. Θέλω να τελειώσω τη θητεία μου στον Άγιαξ με όμορφο τρόπο, με το πρωτάθλημα και την πρόκριση στο Champions League, όπου ανήκει αυτή η ομάδα».

Την ίδια στιγμή ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας του Άμστερνταμ (που τις προάλλες απώλεσε το Κύπελλο ελέω Αϊντχόφεν), Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, παρότι δεν έπεσε από τα ...σύννεφα με την εξέλιξη δεν έκρυψε πως ήθελε να κρατήσει τον Τεν Χαγκ κι άλλο, όμως οι βλέψεις του Ολλανδού προπονητή (αλλά και τα 2 εκατ. που φέρεται να πήραν οι «ερυθρόλευκοι») τον οδήγησαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ήταν 4,5 σπουδαία χρόνια, αλλά θα θέλαμε να κρατήσουμε τον Έρικ για περισσότερο στον Άγιαξ. Τώρα θα κάνει το βήμα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου που συμμετέχει σε ένα φανταστικό πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε μαζί του και του οφείλουμε ευγνωμοσύνη για όσα πέτυχε με τον Άγιαξ ως τώρα, αλλά ακόμη δεν έχουμε τελειώσει. Μας απομένουν λίγα παιχνίδια και όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο Φαν Ντερ Σαρ που είχε αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ ως τερματοφύλακας, με ιδιαίτερη επιτυχία.