Ρίο Φέρντιναντ: «Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάλευε να μπει στη 10αδα!»

Ο Ρίο Φέρντιναντ  καταφέρθηκε εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας ότι αν δεν ήταν εκείνος οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πάλευαν για να μπουν στην 10αδα του πρωταθλήματος!

Ρίο Φέρντιναντ: «Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάλευε να μπει στη 10αδα!»

Στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ρίο Φέρντιναντ.

Όχι για την τραγωδία του θανάτου ενός εκ των νεογέννητων διδύμων του αλλά για την κριτική που δέχεται από μερίδα των οπαδών της ομάδας αλλά και του Τύπου ότι εκείνος είναι η «ρίζα του κακού», που η ομάδα είναι εκτός τίτλου εδώ και μήνες και ασθμαίνει στο κυνηγητό της 4ης θέσης και του Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο παλαίμαχος Άγγλος άσος (και πρώην συμπαίκτης του Πορτογάλου) σε ρόλο τηλεσχολιαστή πλέον υπεραμύνθηκε του Ίβηρα, λέγοντας ότι η ομάδα δίχως εκείνον θα πάλευε για να βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας!

Όλα αυτά ειπώθηκαν μετά τη νέα βαριά ήττα από την Λίβερπουλ με 4-0. Ματς όπου ο «CR7» απουσίαζε (λόγω πένθους).

«Είδα μια πολύ κακή, μια άθλια εμφάνιση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπρεπε να παλέψουν για να πάρουν μια εντός έδρας νίκη από την Νόριτς με 3-2.

Και στο τέλος σώθηκαν χάρη στον 37χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχουν το θράσος να λένε πως είναι αυτός το πρόβλημα για φέτος. Αν δεν ήταν αυτός, δεν μπορώ να φανταστώ που στο καλό θα ήταν αυτή η ομάδα! Θα παλεύαμε για να τερματίσουμε πάνω από την πρώτη δεκάδα».