Νεϊμάρ: «Έχω βαρεθεί τους πρώην παίκτες να ανοίγουν το στόμα τους και να λένε μ...!»

Λάβρος ήταν ο Νεϊμάρ προς τον πρώην άσο της Λίβερπουλ, Φάμπιο Αουρέλιο, για την κριτική που του άσκησε!

Νεϊμάρ: «Έχω βαρεθεί τους πρώην παίκτες να ανοίγουν το στόμα τους και να λένε μ...!»

Ξέσπασε o Νεϊμάρ μετά την κριτική που δέχθηκε από τον Φάμπιο Αουρέλιο για την καριέρα του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 42χρονος πλέον πρώην άσος της Λίβερπουλ τόνισε πως ο συμπατριώτης του δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση όσα θα έπρεπε να είχε πετύχει στην Παρί βάσει του ταλέντου του, αφού πέρα από έναν χαμένο τελικό κόντρα στην Μπάγερν έχει πανηγυρίσει μόνο εγχώριους τίτλους στη Γαλλία.

«Αν ήμουν ο Νεϊμάρ θα ήμουν πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου», συμπλήρωσε σχετικά ο Φάμπιο Αουρέλιο σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Goal.com.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος, λοιπόν, πέρασε στην αντεπίθεση, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του με τον Αουρέλιο αλλά και γενικότερα με τα λεγόμενα βετεράνων ποδοσφαιριστών που κριτικάρουν εν ενεργεία παίκτες.

«Έχω βαρεθεί τους πρώην παίκτες που ανοίγουν το στόμα τους και λένε μ...ς! Σε συνέντευξη πέντε λεπτών το μόνο που έκανε ήταν να μιλάει για τη ζωή των άλλων. Αν θες να κάνεις κριτική, κάντο, αλλά το να λες μ...ς είναι απαράδεκτο», είπε σχετικά ο Νεϊμάρ.