Ίντερ - Μίλαν 3-0: Πανηγυρική πρόκριση με Λαουτάρο Μαρτίνες στον τελικό Κυπέλλου!

«Πάρτι» της Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου, επικρατώντας εύκολα με 3-0 των «ροσονέρι» και παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ίντερ - Μίλαν 3-0: Πανηγυρική πρόκριση με Λαουτάρο Μαρτίνες στον τελικό Κυπέλλου!

Το 0-0 του πρώτου αγώνα άφηνε ανοικτούς λογαριασμούς. Λογαριασμούς, όμως, που έκλεισε η Ίντερ από το πρώτο ημίχρονο και έφτασε στο θριαμβευτικό 3-0 επί της Μίλαν, με τους «νερατζούρι» να κλείνουν μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

O Σιμόνε Ιντζάγκι έκανε ματ με το 3-5-2 απέναντι στο 4-2-3-1 του Στέφανο Πιόλι.

Μόλις στο 4’ η Ίντερ άνοιξε το σκορ, με τον Νταρμιάν να τροφοδοτεί τον Λαουτάρο Μαρτίνες και εκείνος με τη σειρά του να «κεραυνοβολεί» τον Μενιάν.

Το 2-0 έγινε στο 40’, όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες βγήκε στην πλάτη της άμυνας και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ της Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» στο δεύτερο μέρος μπήκαν με σκοπό να φέρουν τούμπα την κατάσταση, πίεσαν για 10-15 λεπτά και έφτασαν στην επίτευξη του γκολ στο 69’ με τον Μπενασέρ. Ωστόσο, μέσω VAR ακυρώθηκε το γκολ, καθώς στην πορεία της μπάλας βρισκόταν ο Καλουλού που ήταν σε θέση οφσάιντ και παράλληλα προκαλούσε πρόβλημα στο οπτικό πεδίο του Χαντάνοβιτς.

Την χαριστική βολή στην Μίλαν έδωσε ο Γκόζενς που εκμεταλλεύτηκε με τον ιδανικότερο τρόπο την μπαλιά του Μπρόζοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στο 82’.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (79’ Ντ’ Αμπρόζιο), Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (73’ Βιδάλ), Πέρισιτς (79’ Γκόζενς), Λαουτάρο Μαρτίνες (70’ Τζέκο), Κορέα (70’ Σάντσες).

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια (73’ Γκάμπια), Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι (46’ Ντίαθ), Μπενασέρ (73’ Κρούνερς), Σαλεμάκερς (46’ Μεσίας), Κεσιέ, Λεάο (86’ Λάζετιτς), Ζιρού