Φίρμαν: «Έπεσα άτσαλα, δε θυμάμαι τον μισό τελικό του Κυπέλλου»

Ο Τζόι Φίρμαν της Αϊντχόφεν αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια του νικηφόρου (2-1) τελικού Κυπέλλου Ολλανδίας με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Φίρμαν: «Έπεσα άτσαλα, δε θυμάμαι τον μισό τελικό του Κυπέλλου»

Η Αϊντχόφεν κατέκτησε φέτος το 10ο Κύπελλο Ολλανδίας της ιστορίας της και πρώτο από τη σεζόν 2011/12, νικώντας στον τελικό της διοργάνωσης 2-1 τον Άγιαξ στο «Ντε Κάιπ» του Ρόντερνταμ.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκε βασικός στους «ερυθρόλευκους» ο Τζόι Φίρμαν, ο οποίος αν και τραυματίστηκε στο κεφάλι στα πρώτα λεπτά του αγώνα τελικά αντικαταστάθηκε στο 69’ από τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, Μπρούμα.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του, το χτύπημά του ήταν τελικά πιο σοβαρό, αφού αργότερα… δεν θυμόταν το μισό παιχνίδι, με την διοίκηση της ομάδας του να είναι σοκαρισμένη από το γεγονός και ζητά να αναθεωρηθούν τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης τραυματισμών στο κεφάλι.

«Είμαι διαλυμένος. Μετά από μία μονομαχία έπεσα άτσαλα και δε θυμάμαι το μισό παιχνίδι. Έπειτα από μισή ώρα κάπως συνήλθα. Κάποια στιγμή ρώτησα τον Ντέιλι Μπλιντ (σ.σ.: παίκτη του Άγιαξ) ποιος έβαλε το γκολ για το 1-0. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Ποτέ δε θέλεις να γίνεις αλλαγή, αλλά μετά από 70 λεπτά τελικά ήταν καλό που βγήκα», είπε σε δηλώσεις του ο Φίρμαν.