Μπονούτσι: «Θα αντιστρέψω το κλίμα. Γεννήθηκα Γιουβεντίνος.»

Η Γιουβέντους παρουσίασε τον  Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος επέστρεψε από την Μίλαν.

Μπονούτσι: «Θα αντιστρέψω το κλίμα. Γεννήθηκα Γιουβεντίνος.»

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, παρουσιάστηκε σήμερα (10/8) από τους νταμπλούχους Ιταλίας, στους οποίους επέστρεψε μετά από ένα χρόνο κατά τον οποίο αγωνίστηκε στην Μίλαν.

Ο Μπονούτσι, με τα χρώματα της Γιουβέντους από το 2010 έως το 2017, είχε περισσότερες από 300 συμμετοχές και 19 γκολ, πανηγύρισε έξι πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και τρία supercoppa ενώ είχε και παρουσία σε δύο τελικούς Champions League.

Στην παρουσίαση του ο Μπονούτσι μίλησε για:
Την επιστροφή του στη Γιουβέντους: «Ήθελα να επιστρέψω στη Γιουβέντους γιατί μου έλειπε το σπίτι μου. Θέλω να ανεβάσω επίπεδο ξανά στο παιχνίδι μου και ξέρω ότι χρειάζεται να δώσω τις απαντήσεις μου μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας διάθεση για θυσίες και... πείνα για νίκες. Κατάλαβα πως οι αποφάσεις που παίρνονται εν θερμώ δεν είναι οι σωστές, αλλά είμαι τυχερός που επιστρέφω σπίτι, εκεί που αισθάνομαι ότι ανήκω».

Για την αρνητική αντιμετώπιση που έχει από τους οπαδούς της «Μεγάλης Κυρίας»: «Καταλαβαίνω τους οπαδούς και τους σέβομαι. Κατανοώ τις αποδοκιμασίες. Εξαρτάται από μένα να τις μετατρέψω σε χειροκρότημα. Η Γιουβέντους ήταν τα πάντα για μένα κατά τη διάρκεια των ετών. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να επιστρέψω σπίτι. Γεννήθηκα Γιουβεντίνος και είναι τέλεια που γύρισα σπίτι».

Για τους στόχους της ομάδας και για την άφιξη του Ρονάλντο: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό του Champions League και να διεκδικήσουμε κάθε τρόπαιο. Το να έχουμε τον Ρονάλντο στην ομάδα είναι κάτι εξαιρετικό. Αν παίξουμε κόντρα στη Ρεάλ δεν θα την... κυνηγάμε πλέον στο σκορ».