Καν για Λεβαντόφσκι: «Δείξτε μου έναν δυστυχισμένο παίκτη που βάζει 30-40 γκολ»

Ο Όλιβερ Καν μίλησε για το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και με τις δηλώσεις του θέλησε να καθησυχάσει τους οπαδούς της Μπάγερν.

Καν για Λεβαντόφσκι: «Δείξτε μου έναν δυστυχισμένο παίκτη που βάζει 30-40 γκολ»

Η φημολογία για το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει φουντώσει το τελευταίο διάστημα και είναι λογικό στις τάξεις των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου να υπάρχει έντονη ανησυχία. Ο Όλιβερ Καν με δηλώσεις του θέλησε να καθησυχάσει τους φίλους των Βαυαρών τονίζοντας πως η ομάδα έχει κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, ενώ και ο ίδιος δεν είναι δυσαρεστημένος από την παραμονή του στο Μόναχο.

«Ο Λεβαντόβσκι έχει συμβόλαιο μαζί μας. Δεσμευόμαστε με συμβόλαιο με εκείνον και θέλουμε να μείνει στην Μπάγερν όσο το δυνατόν περισσότερο. Δυστυχισμένος; Δείξτε μου έναν παίκτη που είναι δυστυχισμένος και συνεχίζει να σκοράρει 30 με 40 γκολ τη σεζόν.

Οι κορυφαίοι παίκτες μερικές φορές σκέφονται να προσπαθήσουν κάτι άλλο και χρειάζεται χρόνος για να τους πείσεις. Υπάρχουν επίσης και τα οικονομικά δεδομένα και ως σύλλογος θα πρέπει να σκεφτείς τα πάντα», είπε ο CEO της Μπάγερν.

Στη συνέχεια ο Όλιβερ Καν ρωτήθηκε αν οι Βαυαροί ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Χάαλαντ και τόνισε: «Δεν νομίζω πως θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας αν δεν λαμβάναμε υπόψη μας έναν τόσο νεαρό φορ. Είναι εξαιρετικός επιθετικός και πολύ ενδιαφέρων παίκτης για το μέλλον. Όμως τα οικονομικά μεγέθη είναι πάνω από τη φαντασία μας».