Premier League: Τρίποντο με Ρονάλντο η Γιουνάιτεντ, νέα ήττα για την Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε 3-2 τη Νόριτς στο «Ολντ Τράφορντ» και παρέμεινε στο «κόλπο» του Champions League. Τρίτη σερί ήττα για την Άρσεναλ, που έχασε και από τη Σαουθάμπτον (1-0). Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Premier League: Τρίποντο με Ρονάλντο η Γιουνάιτεντ, νέα ήττα για την Άρσεναλ

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση και να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών στην Premier League και παρέμεινε στο «κόλπο» της διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν 3-2 τη Νόριτς στο «Ολντ Τράφορντ» για την 33η αγωνιστική και με το τρίποντο αυτό αναπτέρωσαν παράλληλα το ηθικό τους ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λίβερπουλ την προσεχή Τρίτη (19/4) σε εξ αναβολής ματς της 30ης αγωνιστικής.

Αντίθετα, η Νόριτς με την ήττα παρέμεινε σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης, που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε 2-0 με τα δύο γκολ του Ρονάλντο (7’ και 32’) και παρότι τα «καναρίνια» ισοφάρισαν με τους Ντόουελ (45’), Πούκι (52’), τελικά στο 76’ ο Πορτογάλος άσος πέτυχε το τρίτο γκολ στο ματς, που έμελλε να χαρίσει το τρίποντο στη Γιουνάιτεντ. Για τη Νόριτς ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, ενώ ο Χρήστος Τζόλης έμεινε στον πάγκο.

Πέραν τούτου, η Άρσεναλ συνεχίζει την… ελεύθερη πτώση της στο πρωτάθλημα. Μετά τις ήττες από Κρίσταλ Πάλας (3-0) και Μπράιτον (1-2), το κακό… τρίτωσε για τους «κανονιέρηδες», καθώς έχασαν 1-0 από τη Σαουθάμπτον στο «Σεν Μέρις». Έτσι, ισοβαθμούν με τη Γιουνάιτεντ και βρίσκονται στο -3 από την τέταρτη Τότεναμ. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μπέντναρεκ στο 44’ και χάρισε το τρίποντο στους «αγίους».

Τέλος, η Μπρέντφορντ με γκολ του Γιάνσον στο 95’ από ασίστ του Έρικσεν επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Γουότφορντ και κράτησε την αντίπαλό της σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα στην 33η αγωνιστική της Premier League:

Σάββατο 16 Απριλίου:

Τότεναμ-Μπράιτον 0-1

(Τροσάρ 90')

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς 3-2
(7’, 32’ και 76’ Κ. Ρονάλντο – 45’ Ντόουελ, 52’ Πούκι)

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 1-0
(44’ Μπέντναρεκ)

Γουότφορντ – Μπρέντφορντ 1-2
(55’ Ντένις – 15’ Νόργκαρντ, 90’+5’ Γιάνσον)

Κυριακή 17 Απριλίου:

16:15 Νιουκάστλ-Λέστερ (Cosmote Sport 1 HD)

16:15 Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι (Cosmote Sport 3 HD)

Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας (Ανεβλήθη)

Άστον Βίλα-Λίβερπουλ (Ανεβλήθη)

Λιντς-Τσέλσι (Ανεβλήθη)

Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι (Ανεβλήθη)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ