Ο Ουσίγιος, ο Ολυμπιακός και η επιστροφή στην Αργεντινή

Ο Μάριο Ουσίγιος είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό ως αθλητικός διευθυντής και τώρα ετοιμάζεται να εργαστεί στην πατρίδα του για την Σαν Λορένζο. 

Ο Ουσίγιος, ο Ολυμπιακός και η επιστροφή στην Αργεντινή

Δεν ήταν επιτυχημένο το πέρασμα για μερικούς μήνες (από τον Ιούνιο έως το Οκτώβριο του 2017) ο Μάριο Ουσίγιος από τον Ολυμπιακό στο ρόλο του αθλητικού διευθυντή, καθώς ήταν και η σεζόν που η πειραϊκή ομάδα είχε αποτύχει γενικά στους στόχους της, αλλάζοντας πολλούς τεχνικούς και χάνοντας τον τίτλο. Μέχρι να καταλήξει στην απόφαση που αποδείχτηκε σοφή, να συμφωνήσει με με τον Πέδρο Μαρτίνς...

Ο Ουσίγιος είχε αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό επιστρέψει στη Μάλαγα με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ λίγο αργότερα δοκίμασε στην Premier League με συνεργασία 1,5 έτους με την Γουέστ Χαμ, έως το τέλος του 2019. Δούλεψε επίσης στην Αλ Ιτιχάντ και τώρα είναι ξανά διαθέσιμος.

Ο 63χρονος Αργεντινός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αναλάβει πόστο στην Σαν Λορένζο, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα αγωνιστικής ανοικοδόμησης. Και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή, ο Ουσίγιος είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει αυτή τη δουλειά.