Έτσι μπήκαν οι 30.000 Γερμανοί στο Camp Nou

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει σε στελέχη της Μπαρτσελόνα η παρουσία 30.000 Γερμανών στις κερκίδες του Camp Nou στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Έτσι μπήκαν οι 30.000 Γερμανοί στο Camp Nou

Ο αποκλεισμός από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι σαφώς ένα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Δεν είναι όμως και το μοναδικό. Ίσως το αγωνιστικό κομμάτι να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και να έχει προβληματίσει πολύ περισσότερο η παρουσία 30.000 οπαδών της γερμανικής ομάδας στις κερκίδες του Camp Nou.

Ήδη οι Καταλανοί έχουν ξεκινήσει έρευνα για να βρουν τι ακριβώς έγινε και οι Γερμανοί είχαν τόσο δυναμική παρουσία σε αυτό το παιχνίδι. Η Άιντραχτ είχε λάβει από την Μπαρτσελόνα 5.000 εισιτήρια όπως παίρνει κάθε φιλοξενούμενος στο Camp Nou. Στις κερκίδες, ωστόσο βρέθηκαν 30.000 οπαδοί γεγονός που προβληματίζει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Εκτός από τον νόμιμο τρόπο που μπήκαν οι 5.000 Γερμανοί στη Βαρκελώνη καταλήγουν σε ακόμα τρεις τρόπους με τους οποίους κατάφεραν να βρουν θέση στο "Καμπ Νου" οι Γερμανοί. Ο ένας ίσως να είναι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, αφού υπήρχαν μεγάλες παρέες Γερμανών που κάθισαν όλοι μαζί και μάλιστα κοντά στο σημείο που ήταν οι 5.000.

Ένας άλλος τρόπος είναι πως δόθηκαν διαδικτυακά αρκετά εισιτήρια. Μέχρι τη στιγμή που στη Μπαρτσελόνα κατάλαβαν ότι γίνονταν αγορές εισιτηρίων από τη Γερμανία και μπλόκαραν τη γερμανική IP είχαν φύγει αρκετά μαγικά χαρτάκια. Ένας άλλος τρόπος έχει να κάνει με μέλη της των Καταλανών που φέρονται να πούλησαν εισιτήρια στη μαύρη αγορά στους Γερμανούς. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι "μπλαουγκράνα" από το γεγονός πως αρκετοί οπαδοί της Άιντραχτ ήταν σκόρπιοι στο γήπεδο και ήδη γίνεται έρευνα μέσω των βίντεο για να βρουν τι ακριβώς έγινε.