Μίλαν: Επιχειρηματικό σχήμα του Μπαχρέιν κοντά στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, επιχειρηματικό σχήμα με έδρα το Μπαχρέιν κινείται για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μίλαν!

Μίλαν: Επιχειρηματικό σχήμα του Μπαχρέιν κοντά στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της!

Εν μέσω της προσπάθειας της Μίλαν για επάνοδο στην κορυφή του Ιταλικού ποδοσφαίρου, μετά από 11 «στείρα» χρόνια, οι πληροφορίες θέλουν να βρισκόμαστε ενώπιον διοικητικών εξελίξεων στους «ροσονέρι».

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το «Reuters» fund από το Μπαχρέιν βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της ομάδας του Μιλάνου, για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της.

Συγκεκριμένα η Elliott Management Corporation, αμερικανική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων στην οποία ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο των Μιλανέζων (από το 2018), βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με επιχειρηματικό κολλοσσό από το Μπαχρέιν.

Πρόκειται για την Investcorp η οποία διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 42 δισεκατομμυρίων δολαρίων κι ειδικεύεται στον τομέα των επενδύσεων.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, ενώ επισημαίνεται ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλησε να κάνει κάποια τοποθέτηση.