Λίβερπουλ: Ζήτησε αναβολή στο ματς με την Νιουκάστλ

Η Λίβερπουλ κατέθεσε επίσημο αίτημα στην Premier League προκειμένου να αναβληθεί το παιγνίδι με την Νιουκάστλ το οποίο είναι προγραμματισμένο ανάμεσα στα δύο ματς για τα ημιτελικά του Champions League

Λίβερπουλ: Ζήτησε αναβολή στο ματς με την Νιουκάστλ

Η Λίβερπουλ ζήτησε από την Premier League την αναβολή του παιγνιδιού με την Νιουκάστλ για την 35η αγωνιστική το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 30 Απριλίου.

Το συγκεκριμένο ματς βρίσκεται ενδιάμεσα από τις δύο αναμετρήσεις με την Βιγιαρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League στις 27 Απριλίου στο «Άνφιλντ» και στις 3 Μαΐου στην Ισπανία.

Ο Γιούργκεν Κλοπ διαμαρτυρήθηκε για το πρόγραμμα τονίζοντας πως είναι άδικο για την ομάδα του, η οποία παραμένει στην διεκδίκηση ενός ιστορικού «καρέ» τίτλων μετά την κατάκτηση του League Cup.

Σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου (15/4, 17:30, Cosmote Sport7 HD) με την Μάντσεστερ Σίτι για το Κύπελλο Αγγλίας, ο Γερμανός ανέφερε:

«Εάν κάποιος θέλει να μας δημιουργήσει προβλήματα θα μας βάλει να παίξουμε στις 12:30 (14:30 ώρα Ελλάδας) στην Νιουκάστλ.

Δεν το καταλαβαίνω. Κατανοώ ότι ο κόσμος θέλει να δει ένα ματς ανάμεσα στην Νιουκάστλ και την Λίβερπουλ αλλά δεν βλέπω γιατί μια ομάδα πρέπει να έχει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα.

Η διοργανώτρια αρχή και τα τηλεοπτικά κανάλια θα πρέπει να προσπαθήσουν τουλάχιστον να βοηθήσουν. Η κοινή λογική λέει ότι το να μετακινηθεί το παιγνίδι είναι το σωστό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες Ευρωπαϊκές ομοσπονδίες πράγματι βοηθούν τις ομάδες τους οι οποίες αγωνίζονται στα ημιτελικά Ευρωπαϊκών διοργανώσεων αναβάλλοντας τα ενδιάμεσα ματς των εγχώριων διοργανώσεων.