Έβερτον: Ο Ριτσάρλισον άλλαξε ατζέντη και φεύγει το καλοκαίρι

Ο Ριτσάρλισον άλλαξε ατζέντη και ετοιμάζεται για την αποχώρησή του το καλοκαίρι από την Έβερτον. Ενδιαφέρον από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Έβερτον: Ο Ριτσάρλισον άλλαξε ατζέντη και φεύγει το καλοκαίρι

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Έβερτον το καλοκαίρι είναι ο Ριτσάρλισον και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων που «ερίζουν» για την απόκτησή του, εκ των οποίων και η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ παρότι έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο ως το 2024, δεν προτίθεται να παραμείνει στην Premier League και την επόμενη σεζόν.

O 24χρονος φορ σε μία του προσπάθεια να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου απέλυσε τον ατζέντη του, Ρενάτο Βελάσκο, ενώ στη θέση του τελευταίου προσέλαβε τον Φρανκ Τρίμπολι.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι η Έβερτον κάθε άλλο παρά εύκολα θα τον αφήσει να φύγει από το «Γκούντισον Παρκ», αφού φέρεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του.