Μάντσεστερ Σίτι: Αμφίβολοι οι Ντε Μπρόινε και Γουόκερ για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ

Ισχυρός «πονοκέφαλος» στη Μάντσεστερ Σίτι για τους τραυματισμούς των Κέβιν Ντε Μπρόινε και Κάιλ Γουόκερ, που είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ το Σάββατο (16/4) στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μάντσεστερ Σίτι: Αμφίβολοι οι Ντε Μπρόινε και Γουόκερ για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει πλέον τη Ρεάλ Μαδρίτης, για μία θέση στον τελικό του θεσμού.

Τα χαμόγελα ωστόσο από την επιτυχία των «πολιτών» επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό των Κέβιν Ντε Μπρόινε και Κάιλ Γουόκερ, των οποίων μάλιστα η συμμετοχή είναι εξαιρετικά αμφίβολη ενόψει του ημιτελικού με τη Λίβερπουλ στο Κύπελλο Αγγλίας το προσεχές Σάββατο (16/4) στο «Γουέμπλεϊ».

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει μυϊκές ενοχλήσεις, ενώ ο Άγγλος δεξιός μπακ έχει έντονους πόνους, αφού πάτησε άσχημα τον αστράγαλό του.

«Έχουμε προβλήματα, έχουμε μπελάδες. Παίζαμε Κυριακή, μετά ταξιδέψαμε στη Μαδρίτη, το Σάββατο έχουμε τον ημιτελικό... Πρέπει να δούμε πως θα συνεχίσουμε», είπε εμφανώς προβληματισμένος ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/4) ανάμεσα στις δύο συμπολίτισσες του Λονδίνου, την Τσέλσι και την Κρίσταλ Πάλας.