Κολομβία: Πέθανε ο Φρέντι Ρινκόν

Δεν τα κατάφερε ο Φρέντι Ρινκόν, ύστερα από το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στην πόλη Κάλι και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες ώρες. Την Πέμπτη (14/4) εξέπνευσε σε ηλικία 55 ετών.

Κολομβία: Πέθανε ο Φρέντι Ρινκόν

"Ενωνόμαστε μαζί με πολλούς ανθρώπους στον κόσμο του ποδοσφαίρου για να θυμηθούμε τον Φρέντι Ρινκόν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια απευθύνονται στους αγαπημένους του, στους πρώην συμπαίκτες του, στους οπαδούς των συλλόγων στους οποίους αγωνίστηκε, αλλά και στην εθνική ομάδα, την οποία εκπροσώπησε σε τρία Μουντιάλ. Αναπαύσου εν ειρήνη", ανέφερε η FIFA.

Ο 55χρονος Ρινκόν είχε 17 γκολ σε 85 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Κολομβίας, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και σε Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι στην Ευρώπη.

Ο βετεράνος Κολομβιανός διεθνής ποδοσφαιριστής Φρέντι Ρινκόν ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/4) στο Κάλι, το οποίο άφησε αρκετούς τραυματίες.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Ρινκόν οδηγούσε το όχημά του όταν έπεσε πάνω σε ένα λεωφορείο, το μέσο μαζικής μεταφοράς της πόλης. Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο του και ανέφερε ότι τραυματίστηκαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός του λεωφορείου.

Ο 55χρονος Ρινκόν μεταφέρθηκε στην κλινική Ιμπανάκο, όπου η κατάσταση της υγείας του αξιολογείται από τους γιατρούς που τον περιέθαλψαν. Οι τραυματίες επίσης νοσηλεύονται και αξιολογούνται σε διάφορα κέντρα φροντίδας της περιοχής.

Ο Ρινκόν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, γι' αυτό και οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. «Η κατάσταση είναι κρίσιμη» τόνισε ο διευθυντής του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο παλιός διεθνής άσος της Κολομβίας.