Θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Σταντάρ Λιέγης ο Μιραλάς

Στην ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του ο Κέβιν Μιραλάς, την Σταντάρ Λιέγης, θα επιθυμούσε να την κλείσει. Τι είπε ο παλιός άσος του Ολυμπιακού. 

Θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Σταντάρ Λιέγης ο Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς είχε πάει παιδάκι, στα 16 χρόνια του, από τις Ακαδημίες της Σταντάρ Λιέγης σε εκείνες της Λιλ και από εκεί άρχισε μια σημαντική καριέρα σε Σεντ Ετιέν, Ολυμπιακό, Έβερτον, αλλά και σε άλλα πρωταθλήματα και ομάδες, ανάμεσά τους ξανά με ένα σύντομο και όχι επιτυχημένο πέρασμα από τον Πειραιά.

Ο 34χρονος πρώην διεθνής Βέλγος άσος αγωνίζεται από τον περασμένο χειμώνα στην Πορτογαλία με την Μορεϊρένσε, αλλά μόλις πριν από λίγες μέρες έπαιξε για πρώτη φορά βασικός. Έχει συνολικά πέντε συμμετοχές χωρίς γκολ και ασίστ.

Σε δηλώσεις του στο Βέλγιο σχετικά με την πιθανότητα να επιστρέψει στην Λιέγη και να κλείσει την σταδιοδρομία του εκεί απ' όπου ξεκίνησε, ο Μιραλάς άφησε να εννοηθεί ότι θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Άλλωστε το καλοκαίρι θα είναι ξανά ελεύθερος στην αγορά.

«Πάντοτε ήμουν ειλικρινής. Υπήρξαν περιπτώσεις που θα μπορούσα να είχα γυρίσει στην Σταντάρ, αλλά αυτό για κάποιους λόγους δε συνέβη. Θα μπορούσε να γίνει τώρα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η δική μου πόρτα είναι ανοιχτή, αλλά θα δούμε το καλοκαίρι τι θα συμβεί», δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, με τον οποίο είχε 86 συμμετοχές (36 γκολ, 15 ασίστ) πριν και μετά τη μεγάλη μεταγραφή που είχε κάνει στην Premier League.