Mαρσέιγ: Μετά την Τούμπα δεν πάνε και στο Παρίσι οι οπαδοί των «Φοσέν»!

Οι οπαδοί της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, δεν θα ταξιδέψουν ούτε στο Παρίσι για το μεγάλο παιχνίδι της Ligue 1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για την 32η αγωνιστική, έπειτα από απόφαση των αρχών.

Mαρσέιγ: Μετά την Τούμπα δεν πάνε και στο Παρίσι οι οπαδοί των «Φοσέν»!

Από την Μασσαλία θα δουν τις εκτός έδρας αναμετρήσεις αυτής της εβδομάδας της Ολιμπίκ Μαρσέιγ οι φίλοι της!

Κι αυτό γιατί μετά την απαγόρευση των Ελληνικών αρχών για ελεύση τους στην Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Conference League το ίδιο πρόκειται να πράξουν κι οι αντίστοιχες Γαλλικές για την μεγάλη αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (17/04, 21.45) στο Παρίσι με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Το γαλλικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RMC αναφέρει ότι ο υπουργός εσωτερικών της Γαλλίας θα εκδώσει την απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της μέσα στις επόμενες ημέρες υπό τον φόβο επεισοδίων.

Είναι γνωστό ότι οι αναμετρήσεις μεταξύ «Φοσέν» και «πρωτευουσιάνων» αποκαλούνται «ντέρμπι του μίσους», στη Γαλλία, αφού ουσιαστικά αποτελούν ποδοσφαιρική αποτύπωση της άτυπης κόντρας μεταξύ Βορρά και Νότου της χώρας

Όπως αναφέρει το RMC στον συγκεκριμένο αγώνα θα επιστρατευτούν περίπου 350 αστυνομικοί, οι οποίοι θα έχουν υπό την επίβλεψή τους, τους οργανωμένους της Παρί.

Και προφανώς δεν ήθελαν να έχουν άλλον έναν πονοκέφαλο με την έλευση των φίλων της ομάδας του μεγάλου γαλλικού λιμανιού..