Κολομβία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φρέντι Ρινκόν ύστερα από τροχαίο (pics)

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο παλιός Κολομβιανός άσος Φρέντι Ρινκόν, ύστερα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στην πόλη Κάλι.

Κολομβία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φρέντι Ρινκόν ύστερα από τροχαίο (pics)

Ο βετεράνος Κολομβιανός διεθνής ποδοσφαιριστής Φρέντι Ρινκόν ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/4) στο Κάλι, το οποίο άφησε αρκετούς τραυματίες.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Ρινκόν οδηγούσε το όχημά του όταν έπεσε πάνω σε ένα λεωφορείο, το μέσο μαζικής μεταφοράς της πόλης. Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο του και ανέφερε ότι τραυματίστηκαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός του λεωφορείου.

Ο 55χρονος Ρινκόν μεταφέρθηκε στην κλινική Ιμπανάκο, όπου η κατάσταση της υγείας του αξιολογείται από τους γιατρούς που τον περιέθαλψαν. Οι τραυματίες επίσης νοσηλεύονται και αξιολογούνται σε διάφορα κέντρα φροντίδας της περιοχής.

Ο Ρινκόν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, γι' αυτό και οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. «Η κατάσταση είναι κρίσιμη» τόνισε ο διευθυντής του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο παλιός διεθνής άσος της Κολομβίας.