Εμπαπέ: «Nτροπή που άργησε η συνεργασία με Μέσι και Νεϊμάρ»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, μετά και το 6-1 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Κλερμόν στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Εμπαπέ: «Nτροπή που άργησε η συνεργασία με Μέσι και Νεϊμάρ»

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Παρί Σεν Ζερμέν τον αγώνα της με την Κλερμόν για την 31η αγωνιστική του Σαμπιονά και διέλυσε 6-1 την αντίπαλό της, με τους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ να πετυχαίνουν χατ-τρικ στο παιχνίδι.

Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε για τη συνεργασία του με τον Βραζιλιάνο φορ όπως επίσης και τον Λιονέλ Μέσι και χαρακτήρισε «ντροπή» την αργοπορία της «σύνδεσής» τους στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι ντροπή που συνέβη τώρα, αλλά υπάρχουν παράγοντες και καταστάσεις που καθυστέρησαν αυτή τη διαδικασία. Αλλά νιώθουμε ότι είμαστε τρεις ποιοτικοί παίκτες και προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα όσο είναι δυνατόν, όπως συνέβη και σήμερα», σημείωσε ο Εμπαπέ.

Όταν ρωτήθηκε δε για το «σίριαλ» που αφορά το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν κι αν η παρουσία των Μέσι και Νεϊμάρ μπορεί να παίξει ρόλο στην απόφασή του, απάντησε:

«Έχω ήδη απαντήσει σε ερώτηση για το αν ο Νεϊμάρ και ο Μέσι μπορούν να επηρεάσουν την απόφασή μου. Είναι εδώ από τον Ιούλιο. Τους έχω ήδη μιλήσει».

Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με την Παρί, η οποία του προσφέρει διετές συμβόλαιο με αποδοχές ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης επιμένει για την απόκτησή του.