Ροναλντίνιο: «Ο Τσάβι έφερε ελπίδα στη Μπαρτσελόνα»

Ο Ροναλντίνιο μίλησε για την παρουσία του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα και τόνισε πως άλλαξε την εικόνα της ομάδας.

Ροναλντίνιο: «Ο Τσάβι έφερε ελπίδα στη Μπαρτσελόνα»

Ο Ροναλντίνιο παραχώρησε συνέντευξη στη Mundo Deportivo και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Τσάβι μπορεί να αλλάξει την εικόνα της Μπαρτσελόνα. Ο ερχομός του στη Βαρκελώνη έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα όπως τόνισε ο Βραζιλιάνος.

«Ο Τσάβι επέστρεψε και μας έφερε ελπίδα. Ως φίλος μου και πρώην συμπαίκτης μου, με ενθουσιάζει. Σήμερα σε έχει κάνει να θέλεις να δεις ξανά την Μπαρτσελόνα. Όταν έπαιζε, έβλεπε από τότε το παιχνίδι σαν να ήταν προπονητής. Καθοδηγούσε το παιχνίδι και το βλέπω τώρα ξανά», είπε χαρακτηριστικά ο "Ρόνι".

Ο Ροναλντίνιο ρωτήθηκε αν η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει ένα come back όπως το 2003 και να πάρει το πρωτάθλημα και απάντησε: «Ήταν ένα ωραίο comeback τότε και θα μπορούσε να γίνει ξανά. Όπως είπα, είμαστε ενθουσιασμένοι που η Μπαρτσελόνα παίζει πάλι καλά και νομίζω τα πάντα είναι πιθανά».

Όσον αφορά στην πιθανότητα να καθίσει εκείνος στον πάγκο κάποιας ομάδας είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση, μπορεί να συμβεί στο μέλλον, όταν θα έχω περισσότερη υπομονή. Είναι δύσκολο όταν κάποιος φεύγει από το ποδόσφαιρο. Θέλεις να βλέπεις πράγματα απ' τους άλλους, τα οποία είναι πολύπλοκα να γίνουν. Έτσι, δεν έχω υπομονή».

Μιλώντας για τη μεταγραφή του Μέσι στην Παρί σχολίασε: «Ήταν έκπληξη για εμένα, όπως και για όλους. Δεν τον φανταζόμουν ποτέ, να αγωνίζεται με άλλη φανέλα, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Για εμένα είναι σημαντικό, εάν είναι χαρούμενος. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεται».